Linja-autoliikenne A. Tuominen Ay palvelee Satakunnasta käsin

Linja-autoliikenne A. Tuominen Ay on säkyläläinen yritys, jonka kautta saat tilauskuljetukset Satakunnan alueen lisäksi koko Suomeen. Meiltä tilausmatkat myös ulkomaille!
Lähetä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö sähköpostilla tai kätevällä yhteydenottolomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Linja-autoliikenne A. Tuominen avoin yhtiö
Mustanmetsäntie 13
27800 SÄKYLÄ

Y-tunnus: 1468048-1
Puh: 02-8670293

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Linja-autoliikenne A. Tuominen avoin yhtiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Linja-autoliikenne A. Tuominen Ay
Mustanmetsäntie 13
27800 Säkylä
Puh: 02 867 0293
Fax: 02 867 0992
Gsm: 0400 456 402
sami.tuominen@atuominen.fi

Linja-autoliikenne A. Tuominen Ay | Mustanmetsäntie 13 | 27800 Säkylä | 02 867 0293 | sami.tuominen@atuominen.fi